DE BESTE PRESENTATIE VAN JE HUIS

Met een perfecte presentatie van je huis, zorgen we voor meer geïnteresseerden, meer kijkers en een snellere verkoop van de woning tegen een betere prijs! Daarom schenkt WoningPlus, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Houten en omgeving veel aandacht aan de presentatie.

Mooie foto’s, 360 graden foto’s en een video reportage die gemaakt zijn door professionals, zorgen voor de beste presentatie  op Funda, Facebook enz.

Maar dan zijn we er nog niet…..

Nadat de foto’s gemaakt zijn, maar voordat er bezichtigingen plaats vinden, krijg je gratis styling- en verkoopadvies.

Hoe dat in zijn werk gaat?

Wij adviseren je ter plekke over hoe je huis het beste tot zijn recht komt. Positieve punten worden benadrukt en verbeterpunten worden besproken. Met deze tools kun je zelf op een eenvoudige manier aan de slag. Vaak zijn een paar kleine acties al voldoende om de puntjes op de i te zetten.

En verder?

De teksten voor de woningpresentatie zijn op maat gemaakte teksten. Geen standaard eenheidsworst, maar eerlijke, heldere en uitnodigende teksten die de mooie presentatie van jouw woning ondersteunen en voor extra kijkers zorgen wat weer leidt tot een snellere verkoop van je huis tegen een betere prijs.

Is de woning leeg?

WoningPlus makelaar Houten kan ervoor zorgen om de woning (tijdelijk) te stylen. Want zeg nu zelf, een woning met meubels en accessoires spreken toch veel meer tot de verbeelding?

Rob van der Haar RT, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Houten en omgeving

Gratis waardebepaling

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

WoningPlus makelaar uit Houten en omgeving is een jong bedrijf met een frisse kijk op de huizen markt, actief als aankoop- en verkoopmakelaar in Houten, Werkhoven, Nieuwegein, Utrecht, Cothen, Schalkwijk, ’t Goy, Odijk, Wijk bij Duurstede, Bunnik. www.woningplus.nl